Glazendeur

Glazendeur

Wilt u uw glazendeur laten repareren? Dan verwacht u terecht een perfect resultaat, dat snel en duurzaam wordt gerealiseerd. Daar is heel wat voor nodig. Want niet alleen moet het bedrijf dat uw glazendeur zet (of repareert) vakkundig en ervaren zijn. Het moet ook snel in actie komen en efficiënt werken. Zo blijft de prijs betaalbaar, terwijl u de beste kwaliteit krijgt.

Jarenlange ervaring

Precies om die reden kiezen zoveel partijen in Arnhem en omstreken voor een bekende naam: de Arnhemse Glasinzetterij. In de 40 jaar dat wij glas zetten hebben wij er alles voor gedaan om onze klanten te verbazen met prachtig glaswerk. Hetzij voor particulieren, overheid of organisaties. Wilt u dit ook? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Schermafbeelding 2022-11-14 om 14.24.01

Voor wie zijn onze glazen deuren?

De Arnhemse Glasinzetterij wordt vaak ingezet door verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast behoren grootwinkelbedrijven, beheersmaatschappijen en overheid- en gemeente-instellingen tot onze klantenkring. Vooral dankzij onze snelle (24 uur) service, en het directe en prettige contact met de eigenaar, dat persoonlijk en kwalitatief advies waarborgt.

Waar zijn wij werkzaam?

Het zetten van glazen en deuren doen wij voor klanten uit Andelst, Arnhem, Huissen, Bemmel, Doornenburg, Doorwerth, Driel, Duiven, Elst, Gendt, Heteren, Oosterbeek, Rheden, Renkum, Velp, Westervoort, Zetten en Zevenaar.

Wij zijn uw glasspecialist tegen de beste prijzen! Arnhem, Zevenaar, Ede en Wageningen kiezen voor Arnhemse Glasinzetterij.

Arnhemse Glasinzetterij
4.9
Gebaseerd op 56 beoordelingen
powered by Google
Edwin Van Der MijlEdwin Van Der Mijl
17:02 11 Oct 22
Geweldig werk geleverd. Betty en Ivan zijn vakmensen, werken erg secuur. Ben erg tevreden over het advies, geleverde werk en de prijs.
Werner HermsenWerner Hermsen
16:48 12 Jul 22
Vandaag in onze bijkeuken het oude glas vervangen door HR++.Van tevoren zijn we goed geadviseerd.Het oude glas, de oude glaslatten, en alle rommel is vakkundig verwijderd en meegenomen.Het nieuwe glas is schilderklaar opgeleverd waarbij ook alle gaatjes gestopt zijn.Waar vind je nog eerlijke, oprechte, vriendelijke en vakkundige mensen die voor een eerlijke prijs een goed product leveren..
Marielle MeuwsenMarielle Meuwsen
16:36 03 Apr 22
Zeer tevreden over het plaatsen van dubbelglas in de voordeur. Werken schoon en netjes. Het glas zit er netjes in. Professioneel advies en een nette prijsopgaaf vooraf. Zij hebben al meerdere keren glas gezet bij ons en we zijn altijd tevreden. Marielle
Remi de GrootRemi de Groot
13:14 31 Mar 22
Enkelglas raam vervangen in een klapdeur in ons bedrijfspand in Arnhem. Snelle reactie na een offerte opvraag, goede prijs en snelle afhandeling. Super tevreden!
Ivan en Betty zijn een fantastisch team! Afgelopen donderdag is bij ons dubbel glas geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de werkwijze van dit bedrijf:- Alle afspraken zijn netjes nagekomen.- Zeer goed bereikbaar voor vragen.- We hebben vakkundig advies gekregen.- Alle ramen zijn vakkundig nagemeten en zeer netjes geplaatst.De Arnhemse Glasinzetterij bevelen we van harte aan. Groetjes, Kamal en Roxanne
js_loader