Achterwand glas

Achterwand van glas

Glazen achterwand in keuken
Een glazen achterwand wordt steeds vaker toegepast in de keuken. Het 6mm geharde glas biedt vele kleur mogelijkheden. Zo is elke RAL-kleur tegenwoordig mogelijk. Het glas is zeer gemakkelijk schoon te houden!

Het glas van de glazen achterwand
De glassoort van de glazen achterwand kan zowel transparant als satijn zijn. Ook is het mogelijk een kleur of afbeelding in het gelaagde glas te verwerken.

Badkamer glazen wandbekleding
Glas leent zich uitstekend als bekleding voor wanden, bijvoorbeeld in een badkamer. Deze glaswand kan uitgevoerd worden in een coating in de door u gewenste kleuren. Vidre adviseert u graag over de mogelijkheden en maakt voor u elke glazen achterwand op maat in de glassoort van uw keuze.

Onderhoud van de glazen achterwand
Het glas van de glazen achterwand kan voorzien worden van een coating ter bescherming tegen kalkaanslag.

Arnhemse Glasinzetterij
4.9
Gebaseerd op 56 beoordelingen
powered by Google
Edwin Van Der MijlEdwin Van Der Mijl
17:02 11 Oct 22
Geweldig werk geleverd. Betty en Ivan zijn vakmensen, werken erg secuur. Ben erg tevreden over het advies, geleverde werk en de prijs.
Werner HermsenWerner Hermsen
16:48 12 Jul 22
Vandaag in onze bijkeuken het oude glas vervangen door HR++.Van tevoren zijn we goed geadviseerd.Het oude glas, de oude glaslatten, en alle rommel is vakkundig verwijderd en meegenomen.Het nieuwe glas is schilderklaar opgeleverd waarbij ook alle gaatjes gestopt zijn.Waar vind je nog eerlijke, oprechte, vriendelijke en vakkundige mensen die voor een eerlijke prijs een goed product leveren..
Marielle MeuwsenMarielle Meuwsen
16:36 03 Apr 22
Zeer tevreden over het plaatsen van dubbelglas in de voordeur. Werken schoon en netjes. Het glas zit er netjes in. Professioneel advies en een nette prijsopgaaf vooraf. Zij hebben al meerdere keren glas gezet bij ons en we zijn altijd tevreden. Marielle
Remi de GrootRemi de Groot
13:14 31 Mar 22
Enkelglas raam vervangen in een klapdeur in ons bedrijfspand in Arnhem. Snelle reactie na een offerte opvraag, goede prijs en snelle afhandeling. Super tevreden!
Ivan en Betty zijn een fantastisch team! Afgelopen donderdag is bij ons dubbel glas geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de werkwijze van dit bedrijf:- Alle afspraken zijn netjes nagekomen.- Zeer goed bereikbaar voor vragen.- We hebben vakkundig advies gekregen.- Alle ramen zijn vakkundig nagemeten en zeer netjes geplaatst.De Arnhemse Glasinzetterij bevelen we van harte aan. Groetjes, Kamal en Roxanne
js_loader

Benieuwd naar meer van onze diensten?

Isolatieglas / dubbelglas

Enkel glas

Schade herstel