Subsidie op isolatie

Er zijn verschillende voordelen aan het isoleren van uw huis met dubbelglas:

  1. Energie-efficiëntie: Dubbelglas kan helpen om warmteverlies te verminderen en uw huis warm te houden in de winter en koel in de zomer, wat kan leiden tot energiebesparingen en lagere energierekeningen.
  2. Geluidsisolatie: Dubbelglas kan helpen om geluidsoverlast van buitenaf, zoals verkeer of vliegtuigen, te verminderen.
  3. Verhoogd comfort: Dubbelglas kan helpen om een comfortabeler woonomgeving te creëren door de temperatuur te reguleren en geluid te reduceren.
  4. Verhoogde woningwaarde: Dubbelglas kan de waarde van je huis verhogen door de energie-efficiëntie te verbeteren en het uiterlijk te verbeteren.
  5. Duurzaamheid: Dubbelglas is een duurzame en langdurige optie, met een levensduur van 20-25 jaar of langer.
  6. Lage onderhoudskosten: Dubbelglas vereist weinig onderhoud en kan gemakkelijk met een doek en glasreiniger worden schoongemaakt.
  7. Verbeterde beveiliging: Dubbelglas kan de beveiliging van je huis versterken door het moeilijker te maken om door de ramen heen te breken.
  8. Milieuvriendelijk: Dubbelglas kan helpen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen door de behoefte aan verwarming en koeling te verminderen, wat een positief effect op het milieu kan hebben.
Busje Arnhemse Glas inzetterij

Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien of u recht heeft op subsidie voor het verder verduurzamen van uw huis of pand.

Benieuwd naar meer van onze diensten?