hr-3

HR++

Hier informatie over HR++
Enkelvoudig glas op zich isoleert slecht. Wanneer we het glas gebruiken om thermische isolatie te bereiken dan worden twee glasbladen opgebouwd tot isolerend glas, eventueel aangevuld met een warmte reflecterende coating en een luchtspouw, eventueel gasgevuld. We spreken dan van HR++ hoogrendementglas.De coating zorgt ervoor dat warmtestraling van de verwarming binnen blijft, terwijl daglicht van buiten in dezelfde mate als bij blank isolatieglas wordt binnengelaten. Een coating bestaat uit meerdere uiterst dunne laagjes metaal of metaaloxiden, die op het glas oppervlak worden aangebracht. Door deze coating op het glas oppervlak veranderen de eigenschappen van het glas. Zo kan een belangrijk deel van de warmtestraling en of zonnestraling gereflecteerd worden door een coating.
Schermafbeelding 2022-11-14 om 14.24.01

Verbreding van de spouw geeft tot op zekere hoogte een verbetering. Wanneer nu de spouw te breed wordt ontstaat een luchtstroom langs beide ruiten en werkt daardoor juist omgekeerd. Toevoeging van gassen in de luchtspouw kan tevens een verbetering van de isolatie waarden geven. We onderscheiden 2 soorten gas: Argon en SF6, waarbij SF6 vooral gebruikt wordt voor geluidswerende resultaten.

Arnhemse Glasinzetterij
4.9
Gebaseerd op 56 beoordelingen
powered by Google
Edwin Van Der MijlEdwin Van Der Mijl
17:02 11 Oct 22
Geweldig werk geleverd. Betty en Ivan zijn vakmensen, werken erg secuur. Ben erg tevreden over het advies, geleverde werk en de prijs.
Werner HermsenWerner Hermsen
16:48 12 Jul 22
Vandaag in onze bijkeuken het oude glas vervangen door HR++.Van tevoren zijn we goed geadviseerd.Het oude glas, de oude glaslatten, en alle rommel is vakkundig verwijderd en meegenomen.Het nieuwe glas is schilderklaar opgeleverd waarbij ook alle gaatjes gestopt zijn.Waar vind je nog eerlijke, oprechte, vriendelijke en vakkundige mensen die voor een eerlijke prijs een goed product leveren..
Marielle MeuwsenMarielle Meuwsen
16:36 03 Apr 22
Zeer tevreden over het plaatsen van dubbelglas in de voordeur. Werken schoon en netjes. Het glas zit er netjes in. Professioneel advies en een nette prijsopgaaf vooraf. Zij hebben al meerdere keren glas gezet bij ons en we zijn altijd tevreden. Marielle
Remi de GrootRemi de Groot
13:14 31 Mar 22
Enkelglas raam vervangen in een klapdeur in ons bedrijfspand in Arnhem. Snelle reactie na een offerte opvraag, goede prijs en snelle afhandeling. Super tevreden!
Ivan en Betty zijn een fantastisch team! Afgelopen donderdag is bij ons dubbel glas geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de werkwijze van dit bedrijf:- Alle afspraken zijn netjes nagekomen.- Zeer goed bereikbaar voor vragen.- We hebben vakkundig advies gekregen.- Alle ramen zijn vakkundig nagemeten en zeer netjes geplaatst.De Arnhemse Glasinzetterij bevelen we van harte aan. Groetjes, Kamal en Roxanne
js_loader