Glas in lood

glas in lood

Glas in lood

Het is mogelijk om glas-in-lood kan tussen isolatieglas te plaatsen. Zo is het mogelijk om de nostalgische en historische uitstraling van ouderwets glas-in-lood te combineren met modern isolatieglas.
De meeste panelen kunnen worden ingebouwd tussen isolatieglas. Het glas-in-lood wordt uit elkaar gehaald, waarna de maten iets worden teruggebracht. Hierna wordt het paneel gerestaureerd en ingebouwd tussen isolatieglas.
Bij sommige glas-in-lood panelen staat de vormgeving het overigens niet toe om de maten te verkleinen. Dan moeten we zoeken naar een alternatieve oplossing.  Denk daarbij aan het geheel opnieuw maken van het paneel of het gebruik van voorzetramen.

Isolatieglas: Glas-in-lood is toepasbaar tussen isolatieglas. Isolatieglas bestaat uit twee bladen blank floatglas. In de spouw tussen de twee glasbladen zit droge lucht.

HR+: Glas-in-lood is toepasbaar in HR+ isolatieglas. HR+ isolatieglas bestaat uit twee bladen blank floatglas, waarvan één blad is gecoat met een dunne transparante warmtereflecterende metaallaag. In de spouw tussen de twee glasbladen zit droge lucht.

Ook voor glas-in-lood tussen isolatieglas bent u bij ons aan het goede adres.