Glas in lood tussen

glas_in_lood3Glas-in-lood kan ook tussen  isolatieglas worden geplaatst. Op deze wijze is het mogelijk de nostalgische uitstraling van ouderwets glas-in-lood met het comfort van modern isolatieglas te combineren.
De meeste panelen kunnen worden ingebouwd tussen isolatieglas. Het glas-in-lood wordt uit elkaar gehaald, waarna de maten iets worden teruggebracht. Hierna wordt het paneel gerestaureerd en ingebouwd tussen isolatieglas.
Bij sommige panelen staat de vormgeving het echter niet toe de maten te verkleinen. Er zal dan een alternatieve oplossing moeten worden gezocht. Er kan worden gedacht aan het geheel nieuw maken van het paneel of gebruik van voorzetramen.

Isolatieglas: Glas-in-lood is toepasbaar tussen isolatieglas. Isolatieglas bestaat uit twee bladen blank floatglas. In de spouw tussen de twee bladen glas zit droge lucht.

HR+: Glas-in-lood is toepasbaar in HR+ isolatieglas. HR+ isolatieglas bestaat uit twee bladen blank floatglas, waarvan één is gecoat met een dunne transparante warmtereflecterende metaallaag. In de spouw tussen de twee bladen glas zit droge lucht.

Ook voor glas-in-lood tussen isolatieglas bent u bij ons aan het juiste adres.