Monumentglas

Monumentglas

Monumentenglas is een passend alternatief voor glasrestauratie in monumentale panden, waarmee het karakteristieke gevelaanzicht van weleer gewaarborgd blijft. Bij restauratie of verbouwing zijn de ramen vaak het eerste aan de beurt. Een belangrijk aspect vormt hierbij de warmte-isolatie.
Monumentenglas is speciaal ontwikkeld voor isolatieproblemen bij ramen en deuren in monumenten en historische gebouwen. Door de geringe variabele diktes is dit glas in nagenoeg elke situatie toepasbaar. Monumentenglas wordt uitgevoerd in getrokken glas, waardoor het de zachte, onregelmatige spiegeling behoudt die zo karakteristiek is voor gevels in historische gebouwen en monumenten.
Monumentenglas laat zich uitstekend combineren met een Low-e warmtewerende coating, zodat uw monumentale beglazing vandaag de dag leverbaar is mét moderne prestaties.
pexels-charlotte-may-5824880 (1)
Arnhemse Glasinzetterij
4.9
Gebaseerd op 56 beoordelingen
powered by Google
Edwin Van Der MijlEdwin Van Der Mijl
17:02 11 Oct 22
Geweldig werk geleverd. Betty en Ivan zijn vakmensen, werken erg secuur. Ben erg tevreden over het advies, geleverde werk en de prijs.
Werner HermsenWerner Hermsen
16:48 12 Jul 22
Vandaag in onze bijkeuken het oude glas vervangen door HR++.Van tevoren zijn we goed geadviseerd.Het oude glas, de oude glaslatten, en alle rommel is vakkundig verwijderd en meegenomen.Het nieuwe glas is schilderklaar opgeleverd waarbij ook alle gaatjes gestopt zijn.Waar vind je nog eerlijke, oprechte, vriendelijke en vakkundige mensen die voor een eerlijke prijs een goed product leveren..
Marielle MeuwsenMarielle Meuwsen
16:36 03 Apr 22
Zeer tevreden over het plaatsen van dubbelglas in de voordeur. Werken schoon en netjes. Het glas zit er netjes in. Professioneel advies en een nette prijsopgaaf vooraf. Zij hebben al meerdere keren glas gezet bij ons en we zijn altijd tevreden. Marielle
Remi de GrootRemi de Groot
13:14 31 Mar 22
Enkelglas raam vervangen in een klapdeur in ons bedrijfspand in Arnhem. Snelle reactie na een offerte opvraag, goede prijs en snelle afhandeling. Super tevreden!
Ivan en Betty zijn een fantastisch team! Afgelopen donderdag is bij ons dubbel glas geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de werkwijze van dit bedrijf:- Alle afspraken zijn netjes nagekomen.- Zeer goed bereikbaar voor vragen.- We hebben vakkundig advies gekregen.- Alle ramen zijn vakkundig nagemeten en zeer netjes geplaatst.De Arnhemse Glasinzetterij bevelen we van harte aan. Groetjes, Kamal en Roxanne
js_loader