Dubbelglas

Isolatieglas / Dubbelglas

Dubbelglas heeft diverse voordelen ten opzichte van enkel glas. Zo isoleert dubbel glas beter dan enkel glas, waardoor de warmte in huis beter binnen blijft en de warmte van buiten in de zomer ook beter buiten blijft. Dit kan leiden tot lagere energiekosten voor verwarming en koeling.

Er zijn verschillende soorten dubbelglas beschikbaar, waaronder HR (hoog rendement), HR+ (hoog rendement plus), en HR++ (hoog rendement plus plus). Deze glassoorten hebben een beter isolerend vermogen dan ‘gewoon’ dubbelglas. Er is ook zonwerend glas dat de hoeveelheid zonlicht en warmte die een pand binnen komt kan beperken. Veiligheidsglas is ontworpen om te voorkomen dat het breekt en scherven veroorzaakt, terwijl brandvertragend glas is ontworpen om te voorkomen dat vuur zich kan verspreiden.

>> Klik hier << voor meer informatie over HR++ Glass

isolatieglas

Roedes tussen isolatieglas

Roedes in isolatieglas zitten tussen twee of meer lagen glas met een luchtlaag ertussen. Dit zorgt ervoor dat het glas beter isoleert dan enkel glas of zelfs gewoon dubbelglas.

Om het dubbelglas in goede staat te houden, is het belangrijk om het regelmatig te reinigen en te onderhouden. Gebruik hiervoor een milde, niet krassend reinigingsmiddel en een zachte doek of spons. Vermijd het gebruik van scherpe voorwerpen of harde borstels, aangezien dit kan leiden tot beschadiging van het glas. Als het glas beschadigd is, of niet goed meer functioneert, moet het wellicht vervangen worden.

Busje Arnhemse Glas inzetterij
Arnhemse Glasinzetterij
4.9
Gebaseerd op 56 beoordelingen
powered by Google
Edwin Van Der MijlEdwin Van Der Mijl
17:02 11 Oct 22
Geweldig werk geleverd. Betty en Ivan zijn vakmensen, werken erg secuur. Ben erg tevreden over het advies, geleverde werk en de prijs.
Werner HermsenWerner Hermsen
16:48 12 Jul 22
Vandaag in onze bijkeuken het oude glas vervangen door HR++.Van tevoren zijn we goed geadviseerd.Het oude glas, de oude glaslatten, en alle rommel is vakkundig verwijderd en meegenomen.Het nieuwe glas is schilderklaar opgeleverd waarbij ook alle gaatjes gestopt zijn.Waar vind je nog eerlijke, oprechte, vriendelijke en vakkundige mensen die voor een eerlijke prijs een goed product leveren..
Marielle MeuwsenMarielle Meuwsen
16:36 03 Apr 22
Zeer tevreden over het plaatsen van dubbelglas in de voordeur. Werken schoon en netjes. Het glas zit er netjes in. Professioneel advies en een nette prijsopgaaf vooraf. Zij hebben al meerdere keren glas gezet bij ons en we zijn altijd tevreden. Marielle
Remi de GrootRemi de Groot
13:14 31 Mar 22
Enkelglas raam vervangen in een klapdeur in ons bedrijfspand in Arnhem. Snelle reactie na een offerte opvraag, goede prijs en snelle afhandeling. Super tevreden!
Ivan en Betty zijn een fantastisch team! Afgelopen donderdag is bij ons dubbel glas geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de werkwijze van dit bedrijf:- Alle afspraken zijn netjes nagekomen.- Zeer goed bereikbaar voor vragen.- We hebben vakkundig advies gekregen.- Alle ramen zijn vakkundig nagemeten en zeer netjes geplaatst.De Arnhemse Glasinzetterij bevelen we van harte aan. Groetjes, Kamal en Roxanne
js_loader