Over ons

Oorsprong van de Arnhemse Glasinzetterij

De Arnhemse Glasinzetterij is een glaszetbedrijf die gevestigd is in Arnhem, Nederland.  Wij zijn opgericht in 1950 en zijn wij ontwikkeld tot een toonaangevende speler op het gebied van glaszetten, HR+ en HR++ (Geïsoleerd glas) in de regio.

oud kaartje

Breed scala aan diensten

Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder het vervangen van beschadigd glas, Isolatieglas plaatsen zoals; HR+ en HR++, het installeren van nieuwe ramen, spiegels en deuren en het herstellen en onderhouden van bestaande glas-in-loodramen. De Arnhemse Glasinzetterij is een familiebedrijf met een lange geschiedenis en werkt met een team van professionele glaszetters die gespecialiseerd zijn in het werken met glas en het creëren van mooie, functioneel geïsoleerd glas, mat glas, vacuumglas, dubbel en enkelglas.

Dubbelglas en isolatie

Naast het aanbieden van traditionele enkel glas en glas-in-looddiensten, bieden wij ook moderne glasoplossingen, zoals dubbelglas en isolatieglas. Dubbelglas is een populair alternatief voor enkel glas, omdat het beter isoleert en kan leiden tot lagere energiekosten. Isolatieglas is een soort dubbelglas dat is ontworpen om de warmte-isolatie te verbeteren. Dat houdt in dat het nog beter is in het binnen houden van warmte in de winter en het buiten houden van warmte in de zomer. Kijk hiervoor op oa de volgende pagina’s: HR+ en HR++

Benieuwd naar meer van onze diensten?

Kennis van vele soorten beglazing

Naast allerlei glasoplossingen voor ramen en deuren, biedt de Arnhemse Glasinzetterij ook diensten voor glazen scheidingswanden, glazen balustrades en glazen douches. Deze producten zijn populair, omdat ze een moderne, stijlvolle uitstraling geven aan een ruimte en tegelijkertijd functioneel zijn.

Arnhemse Glasinzetterij
4.9
Gebaseerd op 56 beoordelingen
powered by Google
Edwin Van Der MijlEdwin Van Der Mijl
17:02 11 Oct 22
Geweldig werk geleverd. Betty en Ivan zijn vakmensen, werken erg secuur. Ben erg tevreden over het advies, geleverde werk en de prijs.
Werner HermsenWerner Hermsen
16:48 12 Jul 22
Vandaag in onze bijkeuken het oude glas vervangen door HR++.Van tevoren zijn we goed geadviseerd.Het oude glas, de oude glaslatten, en alle rommel is vakkundig verwijderd en meegenomen.Het nieuwe glas is schilderklaar opgeleverd waarbij ook alle gaatjes gestopt zijn.Waar vind je nog eerlijke, oprechte, vriendelijke en vakkundige mensen die voor een eerlijke prijs een goed product leveren..
Marielle MeuwsenMarielle Meuwsen
16:36 03 Apr 22
Zeer tevreden over het plaatsen van dubbelglas in de voordeur. Werken schoon en netjes. Het glas zit er netjes in. Professioneel advies en een nette prijsopgaaf vooraf. Zij hebben al meerdere keren glas gezet bij ons en we zijn altijd tevreden. Marielle
Remi de GrootRemi de Groot
13:14 31 Mar 22
Enkelglas raam vervangen in een klapdeur in ons bedrijfspand in Arnhem. Snelle reactie na een offerte opvraag, goede prijs en snelle afhandeling. Super tevreden!
Ivan en Betty zijn een fantastisch team! Afgelopen donderdag is bij ons dubbel glas geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de werkwijze van dit bedrijf:- Alle afspraken zijn netjes nagekomen.- Zeer goed bereikbaar voor vragen.- We hebben vakkundig advies gekregen.- Alle ramen zijn vakkundig nagemeten en zeer netjes geplaatst.De Arnhemse Glasinzetterij bevelen we van harte aan. Groetjes, Kamal en Roxanne
js_loader

Uitstekende reputatie

De Arnhemse Glasinzetterij heeft een uitstekende reputatie opgebouwd door jarenlange ervaring en professioneel werk. Wij streven ernaar om aan de behoeften van onze klanten te voldoen door het leveren van een hoge kwaliteit diensten en producten en een persoonlijke, professionele benadering. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar glaszetbedrijf in de regio Arnhem, neem dan gerust contact op met de Arnhemse Glasinzetterij voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen.