Glasservice Arnhem

Glasservice Arnhem

Wanneer mensen denken aan een snelle glasservice in Arnhem, zullen veel mensen onmiddellijk denken aan De Arnhemse Glas-inzetterij. Wij hebben in de loop der jaren voor veel Arnhemmers een bekende naam opgebouwd op het gebied van de levering, montage en afwerking van diverse soorten glas. Zo kunt u voor spoedklussen terecht bij onze spoedservice en voor het vervangen en repareren van beglazing, bij één van onze andere gespecialiseerde glaszetters.

Onze glasservice is 365 dagen per jaar bereikbaar

De service en flexibiliteit van onze glasservice is uniek in Arnhem. Zo kunnen zowel bedrijven als particulieren onze organisatie 365 dagen per jaar bereiken via ons telefoonnummer. Hierdoor is uw spoedklus, snel bij onze glasservice bekend en kunnen wij ervoor zorgen dat uw kapotte ruit snel gerepareerd of vervangen wordt.

Voor iedere opdrachtgever in Arnhem e.o. dezelfde hoge kwaliteit

Of het nu gaat om de beglazing van een groot overheidsgebouw of een raam op de tiende etage van een flatgebouw, wij komen overal in Arnhem om de gewenste service te verlenen. Zo kan iedere opdrachtgever er vanuit gaan, dat wij dezelfde hoogwaardige kwaliteit leveren als bij ieder ander.

De juiste oplossing in iedere situatie

Zoals gezegd, kunt u bij ons terecht voor talloze soorten glas. Dat betekent dat onze glasservice voor iedere situatie een juiste oplossing heeft. Zo kunnen wij onder andere veiligheidsglas verzorgen, wanneer u kinderen heeft en zonwerende beglazing installeren, zodra u last heeft van te veel lichtinval. Interesse in onze diensten? Laat u dan zo snel mogelijk informeren door onze glasservice in Arnhem.

Busje Arnhemse Glas inzetterij
Arnhemse Glasinzetterij
4.9
Gebaseerd op 56 beoordelingen
powered by Google
Edwin Van Der MijlEdwin Van Der Mijl
17:02 11 Oct 22
Geweldig werk geleverd. Betty en Ivan zijn vakmensen, werken erg secuur. Ben erg tevreden over het advies, geleverde werk en de prijs.
Werner HermsenWerner Hermsen
16:48 12 Jul 22
Vandaag in onze bijkeuken het oude glas vervangen door HR++.Van tevoren zijn we goed geadviseerd.Het oude glas, de oude glaslatten, en alle rommel is vakkundig verwijderd en meegenomen.Het nieuwe glas is schilderklaar opgeleverd waarbij ook alle gaatjes gestopt zijn.Waar vind je nog eerlijke, oprechte, vriendelijke en vakkundige mensen die voor een eerlijke prijs een goed product leveren..
Marielle MeuwsenMarielle Meuwsen
16:36 03 Apr 22
Zeer tevreden over het plaatsen van dubbelglas in de voordeur. Werken schoon en netjes. Het glas zit er netjes in. Professioneel advies en een nette prijsopgaaf vooraf. Zij hebben al meerdere keren glas gezet bij ons en we zijn altijd tevreden. Marielle
Remi de GrootRemi de Groot
13:14 31 Mar 22
Enkelglas raam vervangen in een klapdeur in ons bedrijfspand in Arnhem. Snelle reactie na een offerte opvraag, goede prijs en snelle afhandeling. Super tevreden!
Ivan en Betty zijn een fantastisch team! Afgelopen donderdag is bij ons dubbel glas geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de werkwijze van dit bedrijf:- Alle afspraken zijn netjes nagekomen.- Zeer goed bereikbaar voor vragen.- We hebben vakkundig advies gekregen.- Alle ramen zijn vakkundig nagemeten en zeer netjes geplaatst.De Arnhemse Glasinzetterij bevelen we van harte aan. Groetjes, Kamal en Roxanne
js_loader