Glasservice Nijmegen

Glasservice Nijmegen

Op het gebied van glasherstel is De Arnhemse Glas-inzetterij al jaren actief als klantgerichte glasservice in Nijmegen. Naast het herstellen van glas, kunnen zakelijke en particuliere opdrachtgevers bij ons terecht voor het laten leveren, installeren en bewerken van allerlei soorten beglazing. Daarmee vindt u bij ons alle benodigde diensten onder één dak en hoeft u slechts één glasservice in te schakelen voor al uw klussen in Nijmegen.

Een glasservice met een gespecialiseerd team

Een gespecialiseerd team van enthousiaste medewerkers, is de drijvende kracht van onze glasservice. Nadat u ons heeft laten weten gebruik te willen maken van onze diensten, zorgen wij er persoonlijk voor, dat wij snel bij u in Nijmegen aanwezig zijn. Zo kunt u voor een spoedklus, 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar contact met ons opnemen.

Nauwkeurige montage

Onze glasservice is in Nijmegen en omstreken in staat om een breed scala aan glassoorten op een vakkundige wijze te leveren en plaatsen. U kunt er bij ons vanuit gaan dat wij niet alleen een uitstekende kwaliteit glas leveren, maar ook zorgen voor een nauwkeurige montage van de beglazing. Het plaatsen van glas op een zorgvuldige manier, is immers net zo belangrijk als de kwaliteit van het glas zelf.

Dagelijks bereikbaar vanuit Nijmegen

Maak snel een afspraak met onze specialisten en kies voor onze glasservice in Nijmegen. U kunt ons dagelijks bereiken via ons telefoonnummer dat u kunt vinden op deze website, maar ook per e-mail kunt u onze glasservice vanuit Nijmegen bereiken.

Dubbele beglazing inbouwen
Arnhemse Glasinzetterij
4.9
Gebaseerd op 56 beoordelingen
powered by Google
Edwin Van Der MijlEdwin Van Der Mijl
17:02 11 Oct 22
Geweldig werk geleverd. Betty en Ivan zijn vakmensen, werken erg secuur. Ben erg tevreden over het advies, geleverde werk en de prijs.
Werner HermsenWerner Hermsen
16:48 12 Jul 22
Vandaag in onze bijkeuken het oude glas vervangen door HR++.Van tevoren zijn we goed geadviseerd.Het oude glas, de oude glaslatten, en alle rommel is vakkundig verwijderd en meegenomen.Het nieuwe glas is schilderklaar opgeleverd waarbij ook alle gaatjes gestopt zijn.Waar vind je nog eerlijke, oprechte, vriendelijke en vakkundige mensen die voor een eerlijke prijs een goed product leveren..
Marielle MeuwsenMarielle Meuwsen
16:36 03 Apr 22
Zeer tevreden over het plaatsen van dubbelglas in de voordeur. Werken schoon en netjes. Het glas zit er netjes in. Professioneel advies en een nette prijsopgaaf vooraf. Zij hebben al meerdere keren glas gezet bij ons en we zijn altijd tevreden. Marielle
Remi de GrootRemi de Groot
13:14 31 Mar 22
Enkelglas raam vervangen in een klapdeur in ons bedrijfspand in Arnhem. Snelle reactie na een offerte opvraag, goede prijs en snelle afhandeling. Super tevreden!
Ivan en Betty zijn een fantastisch team! Afgelopen donderdag is bij ons dubbel glas geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de werkwijze van dit bedrijf:- Alle afspraken zijn netjes nagekomen.- Zeer goed bereikbaar voor vragen.- We hebben vakkundig advies gekregen.- Alle ramen zijn vakkundig nagemeten en zeer netjes geplaatst.De Arnhemse Glasinzetterij bevelen we van harte aan. Groetjes, Kamal en Roxanne
js_loader