Glaszetter Zevenaar

glasinzetten

Glaszetter Zevenaar

Maak net als vele anderen nu ook gebruik van de diensten van De Arnhemse Glas-inzetterij als betrouwbare glaszetter in Zevenaar. Al ruim 40 jaar kunnen bedrijven en particulieren in Zevenaar een beroep doen op de service van onze organisatie. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende partner als het gaat om het leveren, installeren en bewerken van uiteenlopende vormen van beglazing.

Glasschades binnen zeer korte termijn hersteld door uw glaszetter

Voor spoedklussen in Zevenaar, is onze glaszetter 24 uur per dag bereikbaar. Doordat wij servicegerichtheid hoog in het vaandel hebben staan, verwachten wij veel van onze mensen. Door klantvriendelijk, snel en flexibel te handelen, zijn wij in staat om glasschades binnen zeer korte termijn te herstellen, waardoor wij optimaal aan de hedendaagse verwachtingen van onze klanten kunnen voldoen.

Ruim assortiment aan glas in Zevenaar

Naast onze servicegerichte spoedservice kan onze glaszetter nog veel meer voor u in Zevenaar betekenen. Doordat wij een ruim assortiment aan verschillende soorten glas beschikbaar hebben, is geen enkele vraag voor ons te veel. Zelfs de meest complexe ruiten, kunnen door ons gerepareerd of vervangen worden.

Onze glaszetter biedt beste oplossing

Onze glaszetters geven u graag advies over uw beglazing in Zevenaar, zodat u de juiste keuze kunt maken en de beste oplossing vindt voor uw situatie. Bekijk de informatie die u nodig heeft op de website. Mocht u meer willen weten of direct een offerte willen aanvragen, dan kunt u uiteraard contact met onze glaszetter in Zevenaar opnemen.

Glaskeuze
Arnhemse Glasinzetterij
4.9
Gebaseerd op 56 beoordelingen
powered by Google
Edwin Van Der MijlEdwin Van Der Mijl
17:02 11 Oct 22
Geweldig werk geleverd. Betty en Ivan zijn vakmensen, werken erg secuur. Ben erg tevreden over het advies, geleverde werk en de prijs.
Werner HermsenWerner Hermsen
16:48 12 Jul 22
Vandaag in onze bijkeuken het oude glas vervangen door HR++.Van tevoren zijn we goed geadviseerd.Het oude glas, de oude glaslatten, en alle rommel is vakkundig verwijderd en meegenomen.Het nieuwe glas is schilderklaar opgeleverd waarbij ook alle gaatjes gestopt zijn.Waar vind je nog eerlijke, oprechte, vriendelijke en vakkundige mensen die voor een eerlijke prijs een goed product leveren..
Marielle MeuwsenMarielle Meuwsen
16:36 03 Apr 22
Zeer tevreden over het plaatsen van dubbelglas in de voordeur. Werken schoon en netjes. Het glas zit er netjes in. Professioneel advies en een nette prijsopgaaf vooraf. Zij hebben al meerdere keren glas gezet bij ons en we zijn altijd tevreden. Marielle
Remi de GrootRemi de Groot
13:14 31 Mar 22
Enkelglas raam vervangen in een klapdeur in ons bedrijfspand in Arnhem. Snelle reactie na een offerte opvraag, goede prijs en snelle afhandeling. Super tevreden!
Ivan en Betty zijn een fantastisch team! Afgelopen donderdag is bij ons dubbel glas geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de werkwijze van dit bedrijf:- Alle afspraken zijn netjes nagekomen.- Zeer goed bereikbaar voor vragen.- We hebben vakkundig advies gekregen.- Alle ramen zijn vakkundig nagemeten en zeer netjes geplaatst.De Arnhemse Glasinzetterij bevelen we van harte aan. Groetjes, Kamal en Roxanne
js_loader