Glaszetter Didam

Glaszetter Didam

Met veel passie en enthousiasme komt De Arnhemse Glas-inzetterij al vele jaren als glaszetter in Didam bij bedrijven en particulieren. Door de vele klanten die wij in het verleden al op een succesvolle wijze hebben geholpen, zijn wij in Didam inmiddels een veelgevraagd bedrijf voor het leveren, repareren en vervangen van allerlei soorten beglazing.

Onze glaszetter levert het beste enkel- en dubbelglas

Niet alleen enkel- en dubbel glas kunnen wij als professionele glaszetter voor u in Didam verzorgen, maar ook exclusieve vormen van beglazing zijn bij ons niet onbekend. Zo zijn wij optimaal op de hoogte van zonwerende, brandwerende en kindvriendelijke elementen, zodat wij u precies kunnen bieden waar u naar op zoek bent.

Altijd en overal bereikbaar vanuit Didam

Doordat onze specialisten altijd en overal voor u in Didam bereikbaar zijn, kunt binnen afzienbare tijd beschikken over de gewenste diensten. De hoogwaardige kwaliteit van ons glas in combinatie met de zorgvuldige montage van onze glaszetter biedt u het gemak en voordeel, dat u maar zelden tegenkomt.

Wij bieden als glaszetter uiterst scherpe prijzen

Bekijk op deze website welke soorten glas wij zoal verzorgen en vraag onmiddellijk een vrijblijvende offerte aan bij ons bedrijf. De offerte bestaat uit een helder overzicht van alle kosten die wij in rekening brengen. De kosten die wij berekenen zijn uiterst scherp en vrijwel altijd lager dan bij onze concurrenten in Didam. Kies daarom nu voor onze hoogwaardige service en scherpe prijzen en neem vandaag nog contact met ons op.

Arnhemse Glasinzetterij
4.9
Gebaseerd op 56 beoordelingen
powered by Google
Edwin Van Der MijlEdwin Van Der Mijl
17:02 11 Oct 22
Geweldig werk geleverd. Betty en Ivan zijn vakmensen, werken erg secuur. Ben erg tevreden over het advies, geleverde werk en de prijs.
Werner HermsenWerner Hermsen
16:48 12 Jul 22
Vandaag in onze bijkeuken het oude glas vervangen door HR++.Van tevoren zijn we goed geadviseerd.Het oude glas, de oude glaslatten, en alle rommel is vakkundig verwijderd en meegenomen.Het nieuwe glas is schilderklaar opgeleverd waarbij ook alle gaatjes gestopt zijn.Waar vind je nog eerlijke, oprechte, vriendelijke en vakkundige mensen die voor een eerlijke prijs een goed product leveren..
Marielle MeuwsenMarielle Meuwsen
16:36 03 Apr 22
Zeer tevreden over het plaatsen van dubbelglas in de voordeur. Werken schoon en netjes. Het glas zit er netjes in. Professioneel advies en een nette prijsopgaaf vooraf. Zij hebben al meerdere keren glas gezet bij ons en we zijn altijd tevreden. Marielle
Remi de GrootRemi de Groot
13:14 31 Mar 22
Enkelglas raam vervangen in een klapdeur in ons bedrijfspand in Arnhem. Snelle reactie na een offerte opvraag, goede prijs en snelle afhandeling. Super tevreden!
Ivan en Betty zijn een fantastisch team! Afgelopen donderdag is bij ons dubbel glas geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de werkwijze van dit bedrijf:- Alle afspraken zijn netjes nagekomen.- Zeer goed bereikbaar voor vragen.- We hebben vakkundig advies gekregen.- Alle ramen zijn vakkundig nagemeten en zeer netjes geplaatst.De Arnhemse Glasinzetterij bevelen we van harte aan. Groetjes, Kamal en Roxanne
js_loader