Glaszetter Nijmegen

Glaszetter Nijmegen

U hoeft niet verder te zoeken naar een professionele glaszetter in Nijmegen. Bij De Arnhemse Glas-inzetterij heeft u gevonden wat u zocht. Al decennia lang weten bedrijven en particulieren onze organisatie te vinden voor het bezorgen en plaatsen van diverse soorten beglazing. Zowel enkel- als dubbel glas, als gehard en gelaagd glas, vrijwel alle soorten beglazing, kunnen wij als ervaren glaszetter voor u in Nijmegen verzorgen.

Betaal nooit te veel voor het glaswerk in Nijmegen

U kunt onze glaszetter inschakelen voor het realiseren van nieuwe beglazing, maar uiteraard ook wanneer er glas gebroken of beschadigd is. Wij zijn binnen afzienbare tijd bij u in Nijmegen om snel en vakkundig de beglazing te repareren of vervangen. Afhankelijk van de staat van het glas, kiezen wij voor de goedkoopste oplossing, zodat u nooit te veel betaalt.

Voorkom gevaarlijke en onveilige situaties

Doordat wij ons voortdurend bezighouden met de nieuwste ontwikkelingen, weten wij als glaszetter precies welke type glas en welke techniek er nodig is in bepaalde gevallen. Zo kunnen wij onder ander zorgen voor zonwerende beglazing, brandvertragend glas en veiligheidsglas in Nijmegen. Op die manier zorgen wij ervoor dat er geen gevaarlijke en onveilige situaties ontstaan.

Benieuwd naar de diensten van onze glaszetter in Nijmegen?

Wanneer u benieuwd bent naar wat wij als voor u kunnen betekenen, kunt u contact met ons opnemen. Wij informeren en adviseren u graag over onze diensten als glaszetter in Nijmegen. Op het telefoonnummer dat u kunt vinden op deze website, kunt u onze glaszetter vanuit Nijmegen altijd bereiken.

glasinzetten op een hoogte
Arnhemse Glasinzetterij
4.9
Gebaseerd op 56 beoordelingen
powered by Google
Edwin Van Der MijlEdwin Van Der Mijl
17:02 11 Oct 22
Geweldig werk geleverd. Betty en Ivan zijn vakmensen, werken erg secuur. Ben erg tevreden over het advies, geleverde werk en de prijs.
Werner HermsenWerner Hermsen
16:48 12 Jul 22
Vandaag in onze bijkeuken het oude glas vervangen door HR++.Van tevoren zijn we goed geadviseerd.Het oude glas, de oude glaslatten, en alle rommel is vakkundig verwijderd en meegenomen.Het nieuwe glas is schilderklaar opgeleverd waarbij ook alle gaatjes gestopt zijn.Waar vind je nog eerlijke, oprechte, vriendelijke en vakkundige mensen die voor een eerlijke prijs een goed product leveren..
Marielle MeuwsenMarielle Meuwsen
16:36 03 Apr 22
Zeer tevreden over het plaatsen van dubbelglas in de voordeur. Werken schoon en netjes. Het glas zit er netjes in. Professioneel advies en een nette prijsopgaaf vooraf. Zij hebben al meerdere keren glas gezet bij ons en we zijn altijd tevreden. Marielle
Remi de GrootRemi de Groot
13:14 31 Mar 22
Enkelglas raam vervangen in een klapdeur in ons bedrijfspand in Arnhem. Snelle reactie na een offerte opvraag, goede prijs en snelle afhandeling. Super tevreden!
Ivan en Betty zijn een fantastisch team! Afgelopen donderdag is bij ons dubbel glas geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de werkwijze van dit bedrijf:- Alle afspraken zijn netjes nagekomen.- Zeer goed bereikbaar voor vragen.- We hebben vakkundig advies gekregen.- Alle ramen zijn vakkundig nagemeten en zeer netjes geplaatst.De Arnhemse Glasinzetterij bevelen we van harte aan. Groetjes, Kamal en Roxanne
js_loader