Glaszetter Huissen

PHOTO-2022-09-05-19-08-46 (1)

Glaszetter Huissen

De Arnhemse Glas-inzetterij is al jaren actief als glaszetter in Huissen en omgeving. Wij zijn werkzaam bij particulieren en bedrijven. Hoe groot of klein uw klus ook is, wij bieden u als professionele glaszetter exact wat u nog heeft. Zo kunt u bij ons terecht voor het leveren, plaatsen en bewerken van het glas in uw woning of bedrijfsruimte.

Wij komen als glaszetter snel bij u in Huissen

Bij de meeste opdrachten die wij krijgen, wordt er nadrukkelijk gevraagd om snel in actie te komen. Dat is niet zo verwonderlijk, want u wilt natuurlijk zo snel mogelijk een gebroken of beschadigde ruit laten maken door een vakkundige glaszetter. Vandaar dat wij een uiterst snelle en flexibele service bieden bij u in Huissen, zodat u niet lang in afwachting hoeft te zitten.

Onze glaszetter is te allen tijde bereikbaar

Om onze klanten in Huissen de snelheid te bieden, die zij verwachten van een deskundige glaszetter, zijn wij iedere dag van de week 24 uur lang bereikbaar. Zo kunt u ons te allen tijde bereiken en zorgen dat uw beglazing zo snel mogelijk wordt vervangen of gerepareerd.

Op zoek naar specifieke beglazing bij u in Huissen?

Mocht u op zoek zijn naar specifieke beglazing, dan hebben wij ongetwijfeld een juiste oplossing in huis. In de ruim 40 jaar dat wij als glaszetter actief zijn, hebben wij niet of zelden, klanten teleur hoeven stellen. Neem onmiddellijk contact op met uw glaszetter in Huissen en leg uw vraagstukken gerust aan ons voor.

Busje Arnhemse Glas inzetterij
Arnhemse Glasinzetterij
4.9
Gebaseerd op 56 beoordelingen
powered by Google
Edwin Van Der MijlEdwin Van Der Mijl
17:02 11 Oct 22
Geweldig werk geleverd. Betty en Ivan zijn vakmensen, werken erg secuur. Ben erg tevreden over het advies, geleverde werk en de prijs.
Werner HermsenWerner Hermsen
16:48 12 Jul 22
Vandaag in onze bijkeuken het oude glas vervangen door HR++.Van tevoren zijn we goed geadviseerd.Het oude glas, de oude glaslatten, en alle rommel is vakkundig verwijderd en meegenomen.Het nieuwe glas is schilderklaar opgeleverd waarbij ook alle gaatjes gestopt zijn.Waar vind je nog eerlijke, oprechte, vriendelijke en vakkundige mensen die voor een eerlijke prijs een goed product leveren..
Marielle MeuwsenMarielle Meuwsen
16:36 03 Apr 22
Zeer tevreden over het plaatsen van dubbelglas in de voordeur. Werken schoon en netjes. Het glas zit er netjes in. Professioneel advies en een nette prijsopgaaf vooraf. Zij hebben al meerdere keren glas gezet bij ons en we zijn altijd tevreden. Marielle
Remi de GrootRemi de Groot
13:14 31 Mar 22
Enkelglas raam vervangen in een klapdeur in ons bedrijfspand in Arnhem. Snelle reactie na een offerte opvraag, goede prijs en snelle afhandeling. Super tevreden!
Ivan en Betty zijn een fantastisch team! Afgelopen donderdag is bij ons dubbel glas geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de werkwijze van dit bedrijf:- Alle afspraken zijn netjes nagekomen.- Zeer goed bereikbaar voor vragen.- We hebben vakkundig advies gekregen.- Alle ramen zijn vakkundig nagemeten en zeer netjes geplaatst.De Arnhemse Glasinzetterij bevelen we van harte aan. Groetjes, Kamal en Roxanne
js_loader