Glasbedrijf Arnhem

Glasbedrijf Arnhem

De Arnhemse Glas-inzetterij is een glasbedrijf in Arnhem met kennis en expertise op het gebied van het leveren, plaatsen en bewerken van glas. Niet alleen bedrijven, maar ook particulieren kunnen een beroep doen op onze diensten en gebruik maken van onze spoedservice. Hiervoor zijn wij dag en nacht bereikbaar en komen zo snel mogelijk naar u toe om de gewenste diensten te verlenen.

PHOTO-2022-09-05-19-08-46 (1)

Betaal geen onnodige kosten bij ons glasbedrijf

Wanneer u ons in Arnhem nodig heeft, zijn wij snel ter plaatse. Doordat wij geen voorrijkosten in rekening brengen, hoeft u geen onnodige kosten te betalen. U betaalt bij ons glasbedrijf enkel voor de materialen en voor de tijd dat onze specialisten voor u aan het werk zijn. Bij iedere opdracht kunnen wij u vooraf vertellen welke werkzaamheden wij uitvoeren en welk prijskaartje daaraan vast zit. Daardoor weet u precies wat u kunt verwachten en voorkomt u vervelende verrassingen achteraf.

Enorme hoeveelheid aan glassoorten

Bekijk op deze website gerust welke soorten glas ons glasbedrijf zoal bij u in Arnhem kan verzorgen. De hoeveelheid aan glassoorten die wij u kunnen bieden, zal u ongetwijfeld verbazen. Wij informeren en adviseren u daarom met veel plezier over de meeste ideale oplossing voor uw situatie. Zo kan een bepaalde type glas beter geschikt zijn dan een ander soort.

Een glasbedrijf met een exclusieve service in Arnhem e.o.

Kies voor de hoogwaardige producten en diensten van ons glasbedrijf in Arnhem en maak gebruik van onze exclusieve service. Wij staat graag zeven dagen per week voor u klaar om u van dienst te zijn. Bel ons glasbedrijf in Arnhem vandaag nog en laat ons de zaken realiseren die u wilt.

Arnhemse Glasinzetterij
4.9
Gebaseerd op 56 beoordelingen
powered by Google
Edwin Van Der MijlEdwin Van Der Mijl
17:02 11 Oct 22
Geweldig werk geleverd. Betty en Ivan zijn vakmensen, werken erg secuur. Ben erg tevreden over het advies, geleverde werk en de prijs.
Werner HermsenWerner Hermsen
16:48 12 Jul 22
Vandaag in onze bijkeuken het oude glas vervangen door HR++.Van tevoren zijn we goed geadviseerd.Het oude glas, de oude glaslatten, en alle rommel is vakkundig verwijderd en meegenomen.Het nieuwe glas is schilderklaar opgeleverd waarbij ook alle gaatjes gestopt zijn.Waar vind je nog eerlijke, oprechte, vriendelijke en vakkundige mensen die voor een eerlijke prijs een goed product leveren..
Marielle MeuwsenMarielle Meuwsen
16:36 03 Apr 22
Zeer tevreden over het plaatsen van dubbelglas in de voordeur. Werken schoon en netjes. Het glas zit er netjes in. Professioneel advies en een nette prijsopgaaf vooraf. Zij hebben al meerdere keren glas gezet bij ons en we zijn altijd tevreden. Marielle
Remi de GrootRemi de Groot
13:14 31 Mar 22
Enkelglas raam vervangen in een klapdeur in ons bedrijfspand in Arnhem. Snelle reactie na een offerte opvraag, goede prijs en snelle afhandeling. Super tevreden!
Ivan en Betty zijn een fantastisch team! Afgelopen donderdag is bij ons dubbel glas geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de werkwijze van dit bedrijf:- Alle afspraken zijn netjes nagekomen.- Zeer goed bereikbaar voor vragen.- We hebben vakkundig advies gekregen.- Alle ramen zijn vakkundig nagemeten en zeer netjes geplaatst.De Arnhemse Glasinzetterij bevelen we van harte aan. Groetjes, Kamal en Roxanne
js_loader