Glas Nijmegen

Glas Nijmegen

De Arnhemse Glas-inzetterij kunt u inschakelen voor het leveren, plaatsen en bewerken van glas in Nijmegen. Al meer dan 40 jaar zijn wij actief in de hele regio en hebben al voor veel bedrijven en particulieren, kwalitatief hoogwaardig glas gerealiseerd. Bij al onze werkzaamheden zijn wij zeer flexibel en hanteren graag een persoonlijke aanpak, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat het eindresultaat voldoet aan uw wensen.

Gratis glas advies Nijmegen

Wij beschikken over een ruim assortiment aan beglazing en bijbehorende onderdelen. Wanneer uw ruit kapot is, komen wij snel voor u in actie en zijn in korte tijd bij u in Nijmegen, om het glas te repareren of vervangen. 24 uur per dag zijn onze glasspecialisten bereikbaar voor mensen in Nijmegen die last hebben van glasschade. Als u contact met ons opneemt, geven wij u altijd een gratis advies.

Kwaliteit voor een lage prijs

Door onze jarenlange ervaring met glasherstel, is onze aanpak duidelijk beter doorontwikkeld dat die van anderen. Zo maken wij gebruik van duurzame technieken en apparatuur, zodat ieder type glas een lange tijd mee gaat en de hoogwaardige kwaliteit behoudt. Daarmee bent u verzekerd van de juiste kwaliteit glas tegen de laagste prijs.

Kennis van allerlei soorten beglazing

Voor glas in Nijmegen hoeft u dus met slechts een specialist contact op te nemen. De jarenlange ervaring en kennis van allerlei soorten beglazing, zorgt ervoor dat u krijgt wat u wenst. Neem gerust contact met ons op en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van glas in Nijmegen.

Arnhemse Glasinzetterij
4.9
Gebaseerd op 56 beoordelingen
powered by Google
Edwin Van Der MijlEdwin Van Der Mijl
17:02 11 Oct 22
Geweldig werk geleverd. Betty en Ivan zijn vakmensen, werken erg secuur. Ben erg tevreden over het advies, geleverde werk en de prijs.
Werner HermsenWerner Hermsen
16:48 12 Jul 22
Vandaag in onze bijkeuken het oude glas vervangen door HR++.Van tevoren zijn we goed geadviseerd.Het oude glas, de oude glaslatten, en alle rommel is vakkundig verwijderd en meegenomen.Het nieuwe glas is schilderklaar opgeleverd waarbij ook alle gaatjes gestopt zijn.Waar vind je nog eerlijke, oprechte, vriendelijke en vakkundige mensen die voor een eerlijke prijs een goed product leveren..
Marielle MeuwsenMarielle Meuwsen
16:36 03 Apr 22
Zeer tevreden over het plaatsen van dubbelglas in de voordeur. Werken schoon en netjes. Het glas zit er netjes in. Professioneel advies en een nette prijsopgaaf vooraf. Zij hebben al meerdere keren glas gezet bij ons en we zijn altijd tevreden. Marielle
Remi de GrootRemi de Groot
13:14 31 Mar 22
Enkelglas raam vervangen in een klapdeur in ons bedrijfspand in Arnhem. Snelle reactie na een offerte opvraag, goede prijs en snelle afhandeling. Super tevreden!
Ivan en Betty zijn een fantastisch team! Afgelopen donderdag is bij ons dubbel glas geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de werkwijze van dit bedrijf:- Alle afspraken zijn netjes nagekomen.- Zeer goed bereikbaar voor vragen.- We hebben vakkundig advies gekregen.- Alle ramen zijn vakkundig nagemeten en zeer netjes geplaatst.De Arnhemse Glasinzetterij bevelen we van harte aan. Groetjes, Kamal en Roxanne
js_loader