Dubbele beglazing in bestaande kozijnen

Dubbel glas zorgt voor aanzienlijk betere isolatie dan enkele beglazing. Er gaat immers veel minder warmte verloren, waardoor u enorm kunt besparen op uw energiekosten. Ook zorgt dubbele beglazing voor meer veiligheid en geluidsdichtheid.

Wanneer u beschikt over enkelglas en graag wilt overstappen naar dubbele beglazing, kan het zijn dat uw bestaande kozijnen hierop aangepast moeten worden. Dubbele beglazing is vaak dikker en zwaarder dan uw oude glaswerk. Vandaar dat het in bepaalde gevallen noodzakelijk is om bijvoorbeeld de ruimte waarin het glas geplaatst wordt, te verbreden en extra sterkere scharnieren aan te brengen.

Het is verstandig dat u zicht goed laat informeren voordat u een glasbedrijf inschakelt voor het plaatsen van dubbel glas. Hierdoor voorkomt u vervelende verrassingen en weet u exact waar u aan toe bent. De experts van De Arnhemse Glasinzetterij staan graag voor u klaar om u te informeren en adviseren. Wij kunnen u precies zeggen of een aanpassing van uw kozijnen noodzakelijk is.