Dubbele beglazing in bestaande kozijnen

Wilt u dubbele beglazing in bestaande kozijnen?

Dubbel glas zorgt voor aanzienlijk betere isolatie dan enkele beglazing. Er gaat immers veel minder warmte verloren, waardoor u enorm kunt besparen op uw energiekosten. Ook zorgt dubbele beglazing voor meer veiligheid en geluidsdichtheid.

Wanneer u beschikt over enkelglas en graag wilt overstappen naar dubbele beglazing, kan het zijn dat uw bestaande kozijnen hierop aangepast moeten worden. Dubbele beglazing is vaak dikker en zwaarder dan uw oude glaswerk. Daarom dat het in bepaalde gevallen noodzakelijk is om bijvoorbeeld de ruimte waarin het glas geplaatst wordt, te verbreden en extra sterkere scharnieren aan te brengen.

De experts van De Arnhemse Glasinzetterij

Het is verstandig dat u zicht goed laat informeren voordat u een glasbedrijf inschakelt voor het plaatsen van dubbel glas. Hierdoor voorkomt u vervelende verrassingen en weet u exact waar u aan toe bent. De experts van De Arnhemse Glasinzetterij staan graag voor u klaar om u te informeren en adviseren. Wij kunnen u precies zeggen of een aanpassing van uw kozijnen noodzakelijk is.

Arnhemse Glasinzetterij
4.9
Gebaseerd op 56 beoordelingen
powered by Google
Edwin Van Der MijlEdwin Van Der Mijl
17:02 11 Oct 22
Geweldig werk geleverd. Betty en Ivan zijn vakmensen, werken erg secuur. Ben erg tevreden over het advies, geleverde werk en de prijs.
Werner HermsenWerner Hermsen
16:48 12 Jul 22
Vandaag in onze bijkeuken het oude glas vervangen door HR++.Van tevoren zijn we goed geadviseerd.Het oude glas, de oude glaslatten, en alle rommel is vakkundig verwijderd en meegenomen.Het nieuwe glas is schilderklaar opgeleverd waarbij ook alle gaatjes gestopt zijn.Waar vind je nog eerlijke, oprechte, vriendelijke en vakkundige mensen die voor een eerlijke prijs een goed product leveren..
Marielle MeuwsenMarielle Meuwsen
16:36 03 Apr 22
Zeer tevreden over het plaatsen van dubbelglas in de voordeur. Werken schoon en netjes. Het glas zit er netjes in. Professioneel advies en een nette prijsopgaaf vooraf. Zij hebben al meerdere keren glas gezet bij ons en we zijn altijd tevreden. Marielle
Remi de GrootRemi de Groot
13:14 31 Mar 22
Enkelglas raam vervangen in een klapdeur in ons bedrijfspand in Arnhem. Snelle reactie na een offerte opvraag, goede prijs en snelle afhandeling. Super tevreden!
Ivan en Betty zijn een fantastisch team! Afgelopen donderdag is bij ons dubbel glas geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de werkwijze van dit bedrijf:- Alle afspraken zijn netjes nagekomen.- Zeer goed bereikbaar voor vragen.- We hebben vakkundig advies gekregen.- Alle ramen zijn vakkundig nagemeten en zeer netjes geplaatst.De Arnhemse Glasinzetterij bevelen we van harte aan. Groetjes, Kamal en Roxanne
js_loader